|
Babgulyás
|
A bacont apró kockákra vágjuk és üvegesre pirítjuk.felöntjük étolajjal Beletesszük a kockákra vágott hagymát és fokhagymát és kb... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.03 15:40
|
|
|
|
|
|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. Só... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
Fehérboros tűzdelt pulykasült
|
A megmosott húst leszárítjuk, hegyes késsel sűrűn zsebeket vágunk bele, darabolt szalonnával és fokhagymával megtűzdeljük. Egy k... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.15 17:54
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta puliszkával
|
A káposzta külső leveleit levesszük( kb15-20 levelet,személyenként 3-4 tölteléket számítunk).A hagymát megpirítjuk hozzáadjuk a ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.21 12:36
|
|
|
|
|
|
Csirkemell Wellington módra
|
A csirkemell filét hosszában kettévágjuk, és jénai edénybe helyezzük. Sózzuk, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütőben puhára ... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
projo2
2013.04.26 16:52
|
|
|
|
|
|
Banános sertésragu
|
A húst és a vöröshagymát a szokásosnál nagyobb kockára vágjuk.A paradicsomot,és a banánt felszeleteljük.A húst a forró olajon jó... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Csülökpörkölt bográcsban
|
A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, h... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:17
|
|
|
|
|
|
Lecsós pacal bográcsba
|
A zsíron megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát, rátesszük a felcsíkozott pacalt, meghintjük és elkeverjük a ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:06
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alumí... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Ördöglángos - Cece
|
A marhahátszínt előző este őrölt fekete borssal és mustárral alaposan bekenjük, és hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap a vörösha... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
simocsi
2014.07.10 22:02
|
|
|
|
|
|
|