|
Kacsamell, málnás vörösbor mártásban
|
A kacsamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csak a színhúst használjuk fel. A mellet sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőbe... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2012.01.11 07:36
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-tojásos csirkemell
|
A csont nélküli csirkemellűnket ha olyan felszeleteljük. A bolti fagyasztott ebből a szempontból megspórolja az időnket. A csirk... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.06 09:34
|
|
|
|
|
|
Részeges csirke
|
A csirkét megmossuk és alaposan besózzuk.A sót kívül és belül is bőven tehetünk rá. A külső részre borsot a belsőre majorannát ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 09:04
|
|
|
|
|
|
Barackos csirkemell rozmaringos fánkkal
|
A fánkhoz a krumplit meghámozzuk, megmossuk majd kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Összetörjük és hagyjuk kihűlni. Az é... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
cocco
2012.02.17 16:48
|
|
|
|
|
|
Farsangi részeges csirke
|
A megmosott csirkét kívül-belül megsózzuk, belsejét majoránnával, külső felületét borssal fűszerezzük.
Az így előkészített csi... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:05
|
|
|
|
|
|
Boros pecsenye
|
A zsemléket a fehérborba áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a szeletekre vágott, olajban megpárolt gombával, a pá... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:01
|
|
|
|
|
|
|