|
Magvas krumplifánk
|
Az élesztőt morzsoljuk el 1 dl langyos vízben, keverjük el a cukorral, a langyos tejjel és kevés liszttel, majd langyos helyen f... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
cocco
2012.02.19 09:00
|
|
|
|
|
|
Orosz sárgarépa saláta
|
A sárgarépákat megtisztítjuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Megsózzuk, ízlés szerint.
Tartármártást csinálunk:majonézből,... |
2 komment
|
13 ember kedveli
|
fboka
2012.02.04 20:04
|
|
|
|
|
|
Pirított gomba sárgarépával
|
A gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajban... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 17:34
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás-parmezános sültkrumpli
|
Melegítsük elő a sütőt 225 fokra
Béleljük ki a sütőlemezt sütőpapírral
A burgonyákat jeges vízben hagyjuk ázni 30 percig
Keve... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
noble
2016.02.21 08:41
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás tócsni
|
A megtisztított nyers burgonyát durva reszelőn lereszelem, hozzáadom a lisztet és a tojást. Törött borssal, sóval, apróra vágott... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
blackandi
2014.11.09 14:25
|
|
|
|
|
|
Krumplisaláta
|
A burgonyát megtisztítom, 1 cm vastag szeletekre vágom és 10 percig főzöm. Ha megfőtt, leszűröm és lecsepegtetem. A lilahagymát ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
nokedlee
2014.01.26 18:37
|
|
|
|
|
|
Krémes, pirított hagymás burgonyapüré
|
A megtisztított burgonyát egy edénybe teszem és felöntöm annyi vízzel, hogy 2 ujjnyira ellepje. Hozzáadok egy csapott evőkanál s... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
amentida
2014.01.24 16:51
|
|
|
|
|
|
Bundás krumpli
|
A burgonyát megpucolva, egészben, sós vízben félpuhára főzzük.
Kb: fél cm-es vastag karikára vágjuk és mint a húst bundázzuk.
... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
gyongyibur
2012.02.20 14:35
|
|
|
|
|
|
Töltike-
|
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és petrezselymet. A fűszerekkel megszórva, gyakori keverés m... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:43
|
|
|
|
|
|
Pikáns zöldbabos rukkola saláta
|
1. Főzzük a zöldbabot forrásban lévő, sós vízben 5 percig, azután szűrjük le, és alaposan csepegtessük le.
2. Keverjük simá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.01 18:28
|
|
|
|
|
|
|