|
Túrópogácsa
|
A túrót, lisztet, margarint az egyik tojással összedolgozzuk tésztává.
Kinyújtjuk, és pálinkás pohárral, vagy más kis méretű sz... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
zahonyil
2012.01.10 18:20
|
|
|
|
|
|
Patisszonpogácsa...
|
A meghámozott patiszont szálasra legyaluljuk, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk.
Ezután kinyomkodjuk, és a ledarált p... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:31
|
|
|
|
|
|
Pita házilag
|
A lisztet egy keverőtálba szitáljuk, és elkeverjük benne a sót.A vízbe beletesszük a cukrot, elkeverjük, majd meglangyosítjuk mi... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 21:38
|
|
|
|
|
|
Sonkás spárga-sajttal sütve-
|
A friss spárgát megtisztítjuk, cukorral és sóval ízesített vízben megfőzzük. Leszűrjük.
A füstölt sonkát 8 szeletre vágjuk... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:51
|
|
|
|
|
|
Kaszinótojás...
|
1 tojás sárgájából 2 dl olajjal majonéz keverünk: a tojássárgjáját fakanállal elkeverjük, és nagyon lassan, szinte cseppenként... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:14
|
|
|
|
|
|
Hússaláta gazdagon-őzgerincformában-
|
Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.
A csirkemellet és a főtt so... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:01
|
|
|
|
|
|
Avokádókrém
|
Arra ügyeljünk, hogy érett zöldséget használjunk fel, az éretlen avokadó kemény, de otthon pár nap alatt megpuhulhat, ha szerenc... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:44
|
|
|
|
|
|
Obatzer (bajor sajtkrém)
|
Alapanyaga camembertsajt, amelyet az egyéb hozzávalókkal keverünk krémesre.
A szép kerek sajt tetejét éles késsel vékonyan, ó... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:40
|
|
|
|
|
|
Takeaway saláta
|
A jégsalátát megmossuk, leszárítjuk. Az uborkát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, megsózzuk és állni hagyjuk. A paradicsomot vé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:30
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós...
|
A hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirítjuk. Ha szükséges, ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:35
|
|
|
|
|
|
|