|
Kocsonya
|
A kocsonyahúst jól megtisztítom és megmosom. Hideg vízben felteszem főni. Az első levét leöntöm és új vízben ismét felteszem főn... |
4 komment
|
3 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.06.18 15:41
|
|
|
|
|
|
Kovász
|
Mivel közelednek az ünnepi sütés főzések gondoltam leírom a kovász készítésének a módját. Az ezzel készült kenyér, sütemény ízle... |
1 komment
|
19 ember kedveli
|
gzax
2012.12.10 11:49
|
|
|
|
|
|
Sajtos, túrós, párna
|
Ezeket az anyagokat összedolgozzuk,és finom tésztává gyúrjuk, gyors ,mozdulatokkal, majd kinyújtjuk, és derelyemetszővel kis... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsokazsoka
2014.11.16 13:30
|
|
|
|
|
|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű fazé... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Banán chutney
|
A pucolt banánokat felkarikázzuk, kb. 2 cm-esre, majd lábosba rakjuk. Hozzáadjuk a cukrot és elkezdjük főzni, míg felforr. Ha le... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2013.11.24 10:28
|
|
|
|
|
|
Mákos bagett
|
A lisztekhez hozzáadom a mákot és a sót. Az élesztőt a porcukorral elmorzsolom, majd az így kapott masszát hozzáadom az olajhoz.... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.12.17 21:43
|
|
|
|
|
|
Fűszeres narancs
|
A narancs héját alaposan mossuk le, majd a narancsot vágjuk fél cm vastag karikákra.
A szeleteket tegyük egy lábasba, öntsük fe... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 16:01
|
|
|
|
|
|
|