|
Fogas burgonyaágyon
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
|
|
Fűszeres sült hús
|
A húst bedörzsöljük sóval, borssal. A hagymát karikákra vágjuk,
a hús egyik felére tesszük, majd befedjük a vékonyra felszelet... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.04 02:23
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
A fokhagymát apró kockákra, a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk; a vajon és az olajon lassú tűzön megdinszteljük.
Meghintjü... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 07:01
|
|
|
|
|
|
Virslis burgonyasaláta...
|
A burgonyát megmossuk, és héjában, sós vízben puhára főzzük. Ha megpuhult, leszűrjük, ha kissé kihűlt, megtisztítjuk, és amik... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 10:49
|
|
|
|
|
|
Csőben sült brokkoli...
|
A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, és kevés vízben megpároljuk. (A mélyhűtöttet nem
kell előtte felengedni.)
Egy t... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 05:08
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során bes... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
|