|
Narancsleves
|
A narancsok levét kifacsarjuk, személyenként 2,5-3 dl lével számolva.
3-4 narancsot késsel meghámozunk, és apró kockákra vág... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 20:06
|
|
|
|
|
|
alföldi paprikáskrumpli
|
hagymát zsírba tesszük, meg sózzuk,( így nem pirul csak dinsztelődik)a paprikát, paradicsomot kockára vágva hozzá tesszük s h... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
gizusmama
2012.01.25 15:17
|
|
|
|
|
|
Fügés-barackos sertéskaraj...
|
A karajokat kiverjük, sózzuk, borsozzuk, 1-2 órát pihenni hagyjuk. A serpenyőt vagy rostsütőt vékonyan beolajozzuk, majd a lisz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:33
|
|
|
|
|
|
Takeaway saláta
|
A jégsalátát megmossuk, leszárítjuk. Az uborkát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, megsózzuk és állni hagyjuk. A paradicsomot v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:30
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
|