|
Sonkás - sajtos tekercs
|
A folyékony hozzávalókat meglangyosítjuk, majd hozzáadjuk a többit is, és jól összedolgozzuk, és duplájára kelesztjük.
Amíg ke... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.01 22:48
|
|
|
|
|
|
Krumplipüré pinkben
|
A krumplit és a céklát megtisztítjuk, felvágjuk, és együtt, enyhén sós vízben megfőzzük.
Leöntjük levét és megtörjük.
... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:47
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Borjúraguleves sajtos daragombóccal!
|
Egy lábasban olajat hevítek, megpirítom rajta az apróra felvágott hagymákat, amikor már üveges , akkor a karikára darabolt sárg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.29 22:28
|
|
|
|
|
|
Diós tekercs
|
Az élesztőt a langyos tejben felfuttatom ,
A lisztet egy tálba szitálom , hozzáadom a sót, cukrot, s a felfutott élesztőt, to... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.29 22:29
|
|
|
|
|
|
Juhtúrós pirog !
|
A burgonyát kisebb kockákra felvágom és sós vízben megfőzöm , majd leszűröm és áttöröm .
20 dkg félreteszek a töltelékhez a tö... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.26 22:00
|
|
|
|
|
|
Zellerkrémleves
|
A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük (zellert hosszúkás darabokra, a sárgarépát karikákra). A felaprítot... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:41
|
|
|
|
|
|
Chilis Bloody Mary
|
Egynegyedig töltsünk meg négy magas,vastagfalú poharat jégkockával.A chilis vodkát töltsük rá,hagyjuk kicsit állni.Öntsük kancs... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bozsojozso
2013.01.20 22:26
|
|
|
|
|
|
Mézes mustáros csirke szezámos bundában
|
A fél csirkemelleket a megtisztítjuk az esetlegesen rajta maradt hártyától, inaktól, majd éles késsel kibontjuk, vízszin... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 18:34
|
|
|
|
|
|
Fonott csirkemell paradicsomsalátával
|
Mossuk meg alaposan a burgonyákat, hosszában mindegyiket vágjuk be minimálisan, hogy a héjuk sütés közben ne szakadjon ki, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 23:14
|
|
|
|
|
|
|