|
Gombával töltött zsemle
|
A zsemléknek kalapot vágunk és kicsipkedjük a belsejüket. A megtisztított gombát felszeleteljük és rádobjuk a zsiradékon megpir... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 10:03
|
|
|
|
|
|
Szegény ember leveskéje
|
Amikor tésztát főzünk ki, mindig ottmarad a leve, amit kiöntünk.
Na most ezt fogjuk felhasználni egy finom leves elkészítéséhe... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nagyi01
2012.03.25 11:55
|
|
|
|
|
|
Húsvéti vendégváró
|
Töltött bagettek
2 bagettnek levágjuk a végét, egy fakanál segítségével kikaparjuk a belsejüket, majd elkészítjük a krémet. Ké... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.23 08:56
|
|
|
|
|
|
Gombás ragu
|
Pucoljuk meg a hagymát, és kockázzuk fel.
Kis lángon pároljuk meg az olajban.
Közben tisztítsuk meg a gombát (mossuk meg, húz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:31
|
|
|
|
|
|
Chilis koktélrákos tészta
|
Ha fagyasztott koktél rákot használunk, akkor szobahőmérsékleten olvasszuk ki, majd csepegtessük le.
A tésztát forrásban lévő,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.16 11:20
|
|
|
|
|
|
Túrós mocorgó
|
A lisztet a cukorral és a sütőporral elkeverem, és kétfelé veszem. A vaj felével kikenem a sütőtálat, majd egyenletesen rászóro... |
0 komment
|
27 ember kedveli
|
isti53
2012.03.05 19:49
|
|
|
|
|
|
Húsvéti kiscsirke sonka mellé
|
Négy főtt tojást megpucolunk és hosszába ketté vágjuk.Kivesszük a sárgáját egy tálkába villával összetörjük, hozzáadjuk a zsem... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
gosztmagdi
2012.03.03 23:20
|
|
|
|
|
|
Gyuvecs !
|
A burgonyát megfőzzük. Elkészítjük a párolt rizst, amit 1-2 szál babérlevéllel és majoránnával ízesítünk. A hagymát és a pulyka... |
2 komment
|
27 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.26 16:32
|
|
|
|
|
|
Gombás sertésfalatok vadasan
|
A húst felkockázzuk, a gombát cikkekre daraboljuk. A hagymát kockákra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hogy ez a folya... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
isti53
2012.02.24 19:20
|
|
|
|
|
|
Boros-káposztás pogácsa
|
A káposztát lereszeljük, kissé sózzuk, állni hagyjuk, majd kicsavarva nagyobb lábasban az olajon puhára dinszteljük, s a végén ... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.17 11:30
|
|
|
|
|
|
|