|
Zöldborsófőzelék rántott párizsival
|
A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tej... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
melibaby66
2012.07.04 20:48
|
|
|
|
|
|
Gyulai zöldségleves tarhonyával !
|
Pörköltnek a vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, a fokhagymát zúzzuk, majd összeaprítjuk, a paprikát, paradicsomot felk... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.19 22:38
|
|
|
|
|
|
Wokban sült sertés csíkok.
|
A wokot jól felforrósítjuk, beletesszük az olajat, a fűszervajat, és ismét felforrósítjuk. Kisebb adagokban gyorsan átforgatv... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.07 13:31
|
|
|
|
|
|
Borsós raguleves-csurgatott tésztával.
|
A borsót kifejtjük, megmossuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük. A pórét megmossuk, karikákra vágjuk. A húst me... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 16:54
|
|
|
|
|
|
Rántott karfiol másképp
|
A megtisztított és megszárogatott karfiolrózsákat sózzuk, borsozzuk.
Lisztbe forgatjuk, a felesleges lisztet lerázogatjuk rólu... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:25
|
|
|
|
|
|
Nektarinos rizshasáb
|
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, késheggyel kikaparjuk belőle a pépet, melyet a rúddal, valamint a cukorral és a megsikált c... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.10 19:50
|
|
|
|
|
|
Gulyásleves
|
A húst megmossuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és felaprózzuk. A zöldpaprikát és a paradics... |
4 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 00:28
|
|
|
|
|
|
Csuka-tormamártással-
|
A csukát gondosan megtisztítjuk. A friss tormát meghámozzuk, lereszeljük.
A halat egészben, a fejével együtt, annyi vízben... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 17:46
|
|
|
|
|
|
Édes-savanyú sertásragu
|
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lila hagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk. Ezután megtisztít... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
cocco
2012.02.01 15:02
|
|
|
|
|
|
|