|
Hagymaleves
|
Megtisztítjuk és felkockázzuk a vöröshagymát, felaprítjuk a fokhagymát és felkarikázzuk az újhagymát. Lábosban 1-2 evőkanálnyi ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.30 13:27
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkar... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
Szalonnás hagymás lepény.
|
A tészta hozzávalóiból langyos tejjel, a kis kanál cukorral,
az élesztőt felfuttatjuk majd pizza tésztát készítünk és
... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
csatarivill
2013.03.24 08:12
|
|
|
|
|
|
Kolbászleves
|
A kínai kelt megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és hosszában négyfelé vágjuk. Torzsáját ék alakban kimetsszük, leveleit szélese... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:04
|
|
|
|
|
|
Húsos gombás rakott krumpli
|
A húst felkockázzuk, s egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és tovább pároljuk, miközben sóval,... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.08 08:50
|
|
|
|
|
|
Sertéspörkölt
|
A húst megtisztítjuk, az esetleges nagyon zsíros részeket levágjuk, és a húst kockára vágjuk. A vöröshagymát apróra felvá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 10:33
|
|
|
|
|
|
Szegfűgombás sertéspörkölt
|
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszerpaprik... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 10:30
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Zellerkrémleves
|
A zellert és a sárgarépát meghámozzuk, felszeleteljük (zellert hosszúkás darabokra, a sárgarépát karikákra). A felaprítot... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:41
|
|
|
|
|
|
Tojással töltött paprika
|
Túrót a krémsajttal és a vajjal kikeverjük, sózzuk-borsozzuk.
A lilahagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és a túrós krémbe kever... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 20:19
|
|
|
|
|
|
|