|
LENCSELEVES
|
a megtisztított zöldségeket lereszeljük
az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát
rászórjuk a zöldségeket... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 11:05
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
Hagyma krémleves snidlinggel
|
A karikára vágott hagymát megdinszteljük, majd amikor már kicsit barnul a hagyma, megszórjuk liszttel és felöntjük vízzel. Beíz... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.09.15 15:23
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A szalonnát apró csíkokra vágom és az olajon zsírjára pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott vöröshagymát. Amikor már üveges, f... |
3 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.08.18 16:51
|
|
|
|
|
|
Paprikás krumpli gazdagon
|
A vöröshagymát üvegesre dinsztelem, hozzáadom az apróra vágott, füstölt kolbászt, szalonnát. Mikor megpirult, hozzáöntöm a kock... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.08.17 19:53
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A zsiradékon megpirítom az apróra vágott hagymát, meghintem pirospaprikával valamint a liszttel és beleteszem a füstölt tarját,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2014.04.09 20:05
|
|
|
|
|
|
Zöldborsó főzelék
|
A zsírt felolvasztom, beleteszem a kifejtett borsót, sót, őrölt borsot, az apróra vágott fokhagymát, petrezselyem zöldet, majd ... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2014.04.06 19:50
|
|
|
|
|
|
Chilis bab
|
A hagymát apróra vágjuk, megsózzuk és egy nagyon pici olajon elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, a p... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.30 16:20
|
|
|
|
|
|
Pirított sertésmáj
|
A hártyáitól megtisztított májat, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát a felforrósított zsírba tesszük, m... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.22 18:44
|
|
|
|
|
|
Habart bableves
|
A babot előző este beáztatod. Főzés előtt leöntöd az áztatólevet, majd egy 5-6 l-es fazékban felteszed a babot főni a sóval. Am... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
laja374
2013.08.28 12:37
|
|
|
|
|
|
|