|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
Sólet- árpagyönggyel
|
A húsokat egyforma nagyságú kis kockákra vágjuk.
A hagymát, fokhagymát zsíron megdinszteljük egy olyan lábasban, ame... |
2 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.20 21:45
|
|
|
|
|
|
Belashi
|
A darált húst érdemes 1-2 órával korábban bekeverni, hogy alaposan átvegye az ízeket. Az eredeti receptben darált marhát haszná... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
alex58
2012.10.30 15:16
|
|
|
|
|
|
|