|
Rakott palacsinta csabai módra
|
A lángolt kolbász héját lehúzzuk és felaprítjuk.A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.A répát és a fehérrépá... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.04 20:09
|
|
|
|
|
|
Káposztalé leves
|
A hagymát apró kockára vágjuk, a,sárgarépát és a,petrezselymet felkarikázzuk ,az oldalast is kockára vágjuk .A hagymát a zöldsé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.31 13:54
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos bab
|
A babot sós vízben megfőzőm, mikor megfőtt, leszűröm. Egy lábasba beleöntöm a paradicsompürét. A hagymát és a fokhagymát kevés... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.17 23:11
|
|
|
|
|
|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyőbe tegyünk ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
OLASZOS RÁNTOTT SZELET
|
Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
Fűszeres húsgombóc, sült burgonyával
|
A kenyeret beáztatom kevés tejbe , majd alaposan kinyomkodom .
Egy tálban összekeverem a darált húst a zúzott fokhagymával,... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.27 23:01
|
|
|
|
|
|
Darálthúsból-Pásztor pite
|
A serpenyőt felforrósítom, amikor már füstöl, beleöntöm az olajat, majd a darált húst (50dkg) és addig pirítom, amíg szint nem ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 22:30
|
|
|
|
|
|
Téli paradicsomleves betűtésztával
|
Az olívaolajon a liszttel és a hagymával világos rántást készítünk.
Hozzáadjuk a paradicsompürét, felengedjük kb. 1 ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:50
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, a zsíron megdinszteljük. Az edényt lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, és rá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.18 20:29
|
|
|
|
|
|
|