|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Mentás ragu sült burgonyával !
|
A húst apró kockákra felvágom ,a serpenyőben melegített olajban kb: 10 percig pirítom , párolom .
Ezután adom hozzá az apríto... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.29 22:31
|
|
|
|
|
|
Borsóleves
|
Megtisztítjuk a répát és a zöldséget. A répát karikára, a zöldséget nagyobb darabokra szeleteljük.
Az olajat picit f... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.21 15:30
|
|
|
|
|
|
Kolbászos-virslis paprikás krumpli
|
A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd az olajon üvegesre pároljuk.
Hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát, majd elke... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.21 15:24
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás dagadó
|
A dagadót kiterítjük. 8 gerezd tört fokhagymát, 1 csapott kiskanál pirospaprikát, sót és 1 mokkáskanál Piros Arany paprikakréme... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 22:17
|
|
|
|
|
|
Sörben sült lapocka !
|
Először a húst készítem elő, a felesleges zsírt levágom róla, s azután összekeverem a páchoz valókat.
A sót, pirospaprikát, b... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.19 22:04
|
|
|
|
|
|
Tejfölös tepsis burgonya
|
1. A burgonyát és a vöröshagymát vékony karikára vágom. 2.A lisztet, a pirospaprikát, a sót és a borsot összekeverem... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
jusztis
2012.10.18 11:17
|
|
|
|
|
|
Sonkás kocka.
|
A száraz tésztát sós vízben kifőzzük a tasakon lévő utasítás szerint. Félretesszük.
Elkészítjük a ragut. Olajon megdinszte... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.17 18:35
|
|
|
|
|
|
Zöldségleves-burgonyagombóccal.
|
A zöldségeket (répák, zeller, karalábé, fokhagyma) megpucoljuk, felszeleteljük, majd egy kis olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.14 19:29
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A lisz... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.18 20:49
|
|
|
|
|
|
|