|
Tejszínes-boros narancskrémleves
|
Egy edénybe belereszeljük 1 narancs héját, majd hozzáadjuk a cukrot, a szörpöt és egy kevés narancslét. Jól elkeverjük, majd ho... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
redrozsa
2012.08.31 09:49
|
|
|
|
|
|
Mézédes baklava.
|
A vajat olvaszd fel, és tartsd kenhető állapotban. Egy nagyobb tepsiben helyezz egymásra négy réteslapot úgy, hogy minden réteg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.09 18:29
|
|
|
|
|
|
Sült csirkeszárny fűszeres mártással !
|
A sütőt előmelegítem 180 fokra.
A sót , borst, fokhagymaport összekeverem és ezzel dörzsölöm be a csirkeszárnyakat.
Berakom a... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.09 22:31
|
|
|
|
|
|
Meggyleves
|
A meggyet egy liter sóval citromhéjjal fahéjjal és szegfűszegben ízesített vízben 2-3 percig főzzük majd majd a tejfölben simár... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2012.06.05 16:20
|
|
|
|
|
|
Eperkrémleves.
|
Pucoljuk meg az epret, majd ha megmostuk, hagyjuk lecsöpögni. Olajon pirítsunk meg 2 evőkanál kristálycukrot, amíg nem lesz k... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.23 05:01
|
|
|
|
|
|
Barackos gyümölcskocsonya
|
Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét, majd fahéjjal, szegfűszeggel, citromhéjjal és cukorral ízesít... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.05.16 14:21
|
|
|
|
|
|
Birsalma krémleves
|
A birsalmát megmossuk, kivágjuk a csutkáját, felszeleteljük kis darabokra.
Egy fazékba tesszük, majd öntünk hozzá annyi vizet,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:13
|
|
|
|
|
|
Narancsleves
|
A narancsok levét kifacsarjuk, személyenként 2,5-3 dl lével számolva.
3-4 narancsot késsel meghámozunk, és apró kockákra vág... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 20:06
|
|
|
|
|
|
Hideg gyümölcskrémleves
|
A cseresznyét kimagozzuk és feltesszük főni annyi vízzel, hogy ne lepje még el. Hozzáadjuk a szedret és a befőttet (levével egy... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 20:59
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
|