|
Karamellás Sport szelet
|
Elkészítése:
Egy közepes méretű tepsibe szépen lerakjuk a háztartási kekszeket, úgy hogy kitöltse a tepsit teljesen (nekem 9*5... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
picur83
2011.12.16 16:15
|
|
|
|
|
|
Tejszínes gesztenyebomba-ahogy én készítem-
|
Egy jénai vagy üvegtálat kibélelünk alufóliával. Átgyúrjuk a gesztenyemasszát, és rányomkodjuk az alufóliával bélelt tálra. ... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 07:15
|
|
|
|
|
|
Csokis gesztenyegolyó
|
A gesztenyemasszát áttöröm és hozzáadom a felolvasztott vajat,
cukrot és vaníliás cukrot, a tejszínt és a rumot.
Ezután összegy... |
5 komment
|
158 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.15 07:00
|
|
|
|
|
|
Almás pudingos szelet.
|
A tészta hozzávalóit össze gyúrjuk,és három lapot sütünk belőle.A tejben megfőzzük a pudingport.A margarint a cukorral kikeverj... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gizelszil
2011.12.15 06:29
|
|
|
|
|
|
Sacher torta-ahogy én készítem-
|
A vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott étcsokoládét és alaposan elkeverjük. Egyenként hozzáadjuk a toj... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.14 19:26
|
|
|
|
|
|
Tejszínes gesztenyetorta!
|
elkészitése:
A tojásokat szétválasztom és a sárgájához hozzá keverem a cukrot, vizet és az olajat majd addig keverem mig habos... |
5 komment
|
246 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.14 19:16
|
|
|
|
|
|
Csámcsogó
|
Egy tálba tesszük a lisztet, belekeverni az élesztőt, a cukrot és a sót.... jól összekeverni A közepébe kis mélyedést csinálni ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szidnifox
2011.12.14 18:22
|
|
|
|
|
|
Házmester szelet
|
A sűrített tejet egy lábosban kicsit felmelegítjük, hogy folyékony legyen.
Beleöntjük a créme fraich-t és a vaníliás cukrot, a... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 08:27
|
|
|
|
|
|
Rántott cukkíni sajttal
|
Egy közepes cukkinit fél centi vastagra vágunk, kicsit megsózzuk, fél - egy óráig állni hagyjuk, majd a nedvességet leitatjuk ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szofis
2011.12.12 18:37
|
|
|
|
|
|
|