|
Töltött sertésmáj...
|
A zsemlét kis kockákra vágjuk, majd ráöntjük a tejet. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a tisztított és nagyon apróra vágott vörö... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:56
|
|
|
|
|
|
Füstölt csülök-almával-tormával-
|
A csülköket megtisztítjuk, megmossuk, majd hideg, sós vízben feltesszük főni, fedő alatt puhára főzzük.
Amikor megpuhult,... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:14
|
|
|
|
|
|
Barnasörös marhapite
|
A zsíron az apróra vágott hagymát világosbarnára pirítjuk.
A marhanyakat kis kockákra felvágjuk, és több részletben a hagymáh... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:11
|
|
|
|
|
|
Krumplis tészta kicsit feldobva
|
Muffin sütőformába egy-egy mélyedésbe egy-egy szelet szalonnát teszünk, majd megtöltjük a maradék krumplis tésztával.
A tészta... |
3 komment
|
12 ember kedveli
|
kgyt
2012.01.14 19:30
|
|
|
|
|
|
Húsos palacsinta-gombaszósszal-
|
Megpucolom, apró kockára vágom a hagymákat, felkockázom a paprikát és a paradicsomot, nagyobb kockákra vágom a húst, félbe és... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 18:28
|
|
|
|
|
|
Tojásos húskenyér...
|
2 db őzgerincformát vastagon kivajazunk, és kibéleljük a sonkaszeletekkel úgy, hogy a szélei kilógjanak belőle.
A csirkehú... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 16:24
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Gombás rakott hús szeletek
|
Őzgerincformát kirakom a bacon szeletekkel úgy, hogy a szélei lelógjanak. 3 szelet karajt sózom, borsozom, lisztbe forgatom + 1... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.13 04:48
|
|
|
|
|
|
Spanyol madár
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
|
|
Rántott patisszon...
|
A patisszont meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és félujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd kissé besózzuk. Negyed óra elt... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:19
|
|
|
|
|
|
|