|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a di... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Tarpai őznyársak.
|
A sütés előtti napon a húst bepácoljuk, a kimagozott aszalt szilvát vörösborba áztatjuk.
A pác: A páclét vízből ecettel, h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:48
|
|
|
|
|
|
Fácánhúsleves.
|
A kisebb darabokra vágott fácánt tegyük fazékba, bőven öntsük fel vízzel, és forraljuk fel. Tegyük takarékra, és szedjük le a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 09:50
|
|
|
|
|
|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
Borókás báránysült
|
A pác hozzávalóit magas falú, keskeny edénybe tesszük, és 1-2 perc alatt botmixerrel péppé dolgozzuk. A báránycombot megmossuk,... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
djwems1980
2012.02.19 00:02
|
|
|
|
|
|
Csülök sonka
|
1.Az alaposan szőrtelenített, perzselt csülköt, mosás után feltesszük főni bő vízben.
2. A szemesborst, a babérleveleket, vörö... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
alex58
2012.02.16 13:19
|
|
|
|
|
|
Főtt tojásból egérke
|
A tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd kettévágjuk. Kivesszük a sárgájukat, és azt átpasszírozzuk. A salátát leveleire szed... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.13 20:18
|
|
|
|
|
|
Káposztalé-leves székelyesen
|
A csontokat bő hideg vízben,kevés sóval főni tesszük.20-30 perc után,ha felforrt lehabozzuk,hozzáadunk pár szem borsot,a darabo... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 19:50
|
|
|
|
|
|
Disznótoros káposzta
|
Nagy fazékba teszünk a kisülő zsírból és ha forró a nagyobbra darabolt vöröshagymát belerakjuk, kicsit dinszteljük. Ezt követőe... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:17
|
|
|
|
|
|
|