|
Mediterrán zöldségek sajtos bruschettával.
|
Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra (légkeverős sütőnél 200 °C).
Vágjuk a kenyeret átlósan 8 szeletre, majd a szeletek mindkét ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.30 16:23
|
|
|
|
|
|
Viharsarki húsgombócleves.
|
A zöldséget sajtreszelőn (vagy erre alkalmas gépen) hajszálvékonyra reszeljük, a hagymát apróra vágjuk, vagy lereszeljük.
... |
2 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.27 12:42
|
|
|
|
|
|
Brassói tócsni !
|
A szalonnát vékony szeletekre vágom és egy serpenyőben megsütöm.Hozzáadom a szeletekre vágott hagymát és együtt pirítom addig ... |
1 komment
|
25 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.16 22:55
|
|
|
|
|
|
Hókifli
|
-A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd csipet sóval, tejfellel összegyúrjuk.
-3 részre osztjuk, kis cipókat formázunk, le... |
0 komment
|
40 ember kedveli
|
rizimama
2012.04.14 20:32
|
|
|
|
|
|
Sonkás kifli
|
A lisztet tálba szitáljuk, a közepébe mélyedést készítünk. A langyos tejben elkeverjük az élesztőt és a cukrot, majd a liszt kö... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.07 08:21
|
|
|
|
|
|
Krémes
|
A mirelit leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, két egyenlő részre vágjuk, és világosra sütjük a csomagoláson lévő útmutató szerin... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:37
|
|
|
|
|
|
Sajtos keksz
|
A tésztának valókat összegyúrjuk. Nagyon vékonyra (2 mm) kinyújtjuk. (Én két részletben szoktam kinyújtani, mert úgy kényelm... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.02 15:28
|
|
|
|
|
|
Keksztekercs
|
A barna tészta alapanyagait gondosan összegyúrjuk és vékonyra kinyújtjuk. Ha nehezen gyúrható egy kevés langyos tejjel lazít... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.01 16:30
|
|
|
|
|
|
Kráfli
|
A hájba 150 g lisztet alaposan beledolgozunk, hűtőbe tesszük.
A maradék, 800 g lisztet a többi hozzávalóval (tojás, só... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 18:38
|
|
|
|
|
|
Szilvásgombóc
|
A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk és burgonyatörővel áttörjük. Hozzáadjuk a vajat, a lisztet, a sót, a búzadarát, a... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:37
|
|
|
|
|
|
|