|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a dis... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű fazé... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Halászlé paprikás hagymásan
|
A pontyot megtisztítom, pikkelyeit lekaparom, megmosom, fejét, farkát, uszonyait levágom. A halhúst sűrűn beirdalom, kétujjnyi v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.02.03 19:22
|
|
|
|
|
|
|