Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát felvágom kis kockákra, a paprikát és a zellerszárat pedig csíkokra,s egy serpenyőben az olajon elkezdem pirítani.
A 2 babkonzervet a paprikához adom elkeverem ,, az egészet össze párolom .
Ha kell sózom és borsozom .
A tálalás előtt szórom rá az aprított petrezselymet.
A húst is sózom és borsozom , majd a serpenyőbe olajon megpiritom , kevés vizet öntök alá és készre párolom .
A húst a ragúval tálalom .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez az étel egyszerű és hamar elkészíthető.
Még köret sem kell mellé, mivel a babragú elég laktató.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.14 20:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zellerszárat pedig, paprikához adom, egészet össze, tálalás előtt, aprított petrezselymet, serpenyőbe olajon, ragúval tálalom, étel egyszerű, babragú elég, petrezselymet, elkészíthető, babkonzervet, petrezselyem, zellerszárat, sertéskaraj, Sertésborda, serpenyőben, megpiritom, szárzeller, paprikához, serpenyőbe, elkeverem, egyszerű, kockákra, felvágom, aprított, borsozom, pirítani, elkezdem, borsozom, paprikát, csíkokra, sütéshez, étvágyat, párolom, szelet sertéskaraj, bors, olaj sütéshez, közepes hagyma, sárga paprika, szárzeller, doboz chilis, petrezselyem,
|
|
|
|
|