Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tarhonyát vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kétszer annyi vízzel felengedjük, és lefedve pároljuk.
A zöldségeket apróra vágjuk, és a karikára vágott puszta debrecenivel együtt lepirítjuk, hozzátesszük a tarhonyához, majd együtt készre pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Frissen készített ecetes salátával vagy uborkasalátával kínálom.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.26 13:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tarhonyát vajon, zöldségeket apróra, karikára vágott, uborkasalátával, hozzátesszük, debrecenivel, felengedjük, zöldségeket, megpirítjuk, tarhonyához, lepirítjuk, zöldséges, debreceni, Debreceni, tarhonyát, salátával, borsozzuk, készített, karikára, étvágyat, tarhonya, pároljuk, pároljuk, újhagyma, tarhonya, kívánok, Frissen, cukkini, kínálom, tarhonya, bors, répa sárga, újhagyma, cukkini, gomba, debreceni, liter alaplé,
|
|
|
|
|