Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sonkát és a sajtot összefektetjük. Az apróra vágott gombát, a szélére halmozzuk és így tekerjük fel a sonkát. Összetűzzük hústűvel és a hagyományos módon panírozzuk. Forró olajban kisütjük. Burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.01.30 16:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sajtot összefektetjük, apróra vágott, szélére halmozzuk, hagyományos módon, Burgonyapürével, összefektetjük, zsemlemorzsa, sonkatekercs, hagyományos, Összetűzzük, panírozzuk, salátával, halmozzuk, tekerjük, hústűvel, kisütjük, étvágyat, tálaljuk, Rántott, szélére, olajban, sonkát, apróra, gombát, sajtot, vágott, csipet, étolaj, szelet, csipet, csipet, tojás, liszt, szelet sajt, szelet sonka, étolaj, csipet bors, zsemlemorzsa, üveg gomba,
|
|
|
|
|