|
Gombával töltött zsemle
|
A zsemléknek kalapot vágunk és kicsipkedjük a belsejüket. A megtisztított gombát felszeleteljük és rádobjuk a zsiradékon megpir... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 10:03
|
|
|
|
|
|
Parasztreggeli kicsit másként
|
A bacont csíkokra vágjuk és serpenyőben elősütjük.
Rádobjuk a felszeletelt lilahagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.31 08:02
|
|
|
|
|
|
francia mákos
|
A tésztához a hozzávalókat kikavarjuk a tepsibe alufóliát rakunk megvajazzuk és beletöltjük a tésztát. Előmelegített sütőben sü... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
batuka77
2012.01.25 16:25
|
|
|
|
|
|
Töltött gombafejek-kirántva-
|
A gombákat megmossuk, szárát levágjuk, apróra daraboljuk, éppúgy, mint a hagymát, s a vajban együtt megpároljuk. Ezután hozzá... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:11
|
|
|
|
|
|
Töltött patisszon...
|
A patisszont megmossuk, a tetejét levágjuk, a magokat kikaparjuk. Az apróra vágott hagymát és a darált húst megpirítjuk, közben... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:12
|
|
|
|
|
|
Szenegáli csirkemell
|
A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a sz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:24
|
|
|
|
|
|
Tejszínes gesztenyebomba-ahogy én készítem-
|
Egy jénai vagy üvegtálat kibélelünk alufóliával. Átgyúrjuk a gesztenyemasszát, és rányomkodjuk az alufóliával bélelt tálra. ... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 07:15
|
|
|
|
|
|
|