|
Kéksajtleves spenóttal
|
Kevés vajon megpirítjuk üvegesre a hagymát, majd rádobjuk a krumplit, a fokhagymát és a spenótot. Beleszórjuk az ánizsmagot, ma... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
amentida
2013.12.06 17:55
|
|
|
|
|
|
Hideg, zelleres almaleves
|
Vágjuk kis kockákra az almát és a zellert.
A felhevített margarinon pároljuk először a zellert, majd az almát.
Előírás szerin... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
viragbaba
2013.11.26 11:39
|
|
|
|
|
|
Fügelekvár készítése
|
Mossuk és hámozzuk meg a fügéket, majd vágjuk őket félbe. Egy nagy edénybe keverjük össze a cukrot a citromlével, majd öntsük f... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
csatarivill
2013.11.10 07:48
|
|
|
|
|
|
Chilis zellerkrémleves
|
A zeller leveleit lecsipkedjük, félretesszük.A répát, a zellergumót, a krumplit megpucoljuk, megmossuk.Egy kanál olajon az össz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bozso35
2013.10.27 17:04
|
|
|
|
|
|
Szőlőkrém leves
|
A leszemezett szőlőt, 1 liter vízben felteszem főni, kb. 15 perc alatt megfő.
Botmixer segítségével összeturmixolom.
Ezután ö... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kligeti
2013.10.24 15:52
|
|
|
|
|
|
Birsalmasajt
|
Kezdésként az almákat mosd meg jó alaposan, tisztítsd meg a nemkívánatos részektől, majd egy jó nagy lábasba darabolt bel... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:48
|
|
|
|
|
|
Hagymaleves
|
Megtisztítjuk és felkockázzuk a vöröshagymát, felaprítjuk a fokhagymát és felkarikázzuk az újhagymát. Lábosban 1-2 evőkanálnyi ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.30 13:27
|
|
|
|
|
|
Tejszínes brokkolikrémleves
|
A brokkolit, burgonyát, hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, felvágjuk s feltesszük főni a húslevesben (vagy annyi vízben, hogy e... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.20 11:26
|
|
|
|
|
|
Lencsekrémleves füstölt sajt kockákkal
|
Az előző napon beáztatott lencsét leszűrjük.
A hagymát finomra vágjuk, egy fazékban az olajon kevergetve megfonnyasz... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 13:36
|
|
|
|
|
|
Csirkés padlizsántorta
|
A padlizsánt felkarikázzuk, besózva, hagyjuk 20 percig.
Papírtörlővel letöröljük/leitatjuk a padlizsánkarikákat.
A csirkét fe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ria6406
2013.01.06 22:19
|
|
|
|
|
|
|