|
Kókuszos habcsókos süti
|
A habcsókhoz a tojásfehérjéket habbá verem a cukorral, majd gőz fölött tovább verem, míg forró nem lesz a hab. Nem szabad túlfő... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
projo2
2013.04.13 02:06
|
|
|
|
|
|
Zacskós leves Zax módra
|
Senkit ne tévesszen meg ez nem egy zacskós leves elkészítési módjának leírása. Mindössze azért neveztem el így mert mindent zac... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.04.10 20:12
|
|
|
|
|
|
Narancsos csokis keksz
|
A csokoládét finomra reszeljük (az is jó, ha diódarálóval megdaráljuk). A lisztet a sütőporral és a sóval összeforgatjuk, a Ram... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
yukiii96
2013.03.22 14:13
|
|
|
|
|
|
Tejfölös hús (pulykamellfiléből)
|
A hagymát kockákra vágom, megdinsztelem. Felszeletelem a pulykamellet, megforgatom lisztben, gyorsan megsütöm. A megdinsztelt h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
marcsi12
2013.03.11 18:14
|
|
|
|
|
|
Tőkehal céklasalátával, burgonyával
|
A céklát megfőzöm , leszűröm , meghámozom , durvára lereszelem , hozzákeverem a joghurtot , sót, borst és a tormát , összekeve... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:49
|
|
|
|
|
|
Kelt " kiflicske"
|
A meleg tejbe rakom az élesztőt és a cukrot, hagyom felfutni.
Egy nagyobb tálba rakom a lisztet, sót, élesztős tejet, vizet , ... |
2 komment
|
36 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:53
|
|
|
|
|
|
Sütőben sült rántotthús
|
A húst kiklopfoljuk, majd besózva kicsit állni hagyjuk, a szokásos módon bepanírozzuk. Tepsibe sütőpapírt teszünk, ráhelyezzük ... |
0 komment
|
25 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 09:49
|
|
|
|
|
|
Sztracsatella sütés nélkül
|
A tejben elkeverjük a darát, a cukrot, a tojássárgákat és a sót. Lassú tűzön feltesszük melegedni, majd állandóan kevergetjük... |
1 komment
|
27 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 05:47
|
|
|
|
|
|
Hamis gulyásleves
|
Az olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintjük pirospaprikával, gyorsan felengedjük kevés ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:18
|
|
|
|
|
|
|