|
Töltike-
|
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és petrezselymet. A fűszerekkel megszórva, gyakori keverés ... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:43
|
|
|
|
|
|
jókai bableves
|
Elkészítés:
Előző este beáztatjuk a csülköt és a babot.A meghámozott f.hagymát és a borsot teafű-tartóba rakjuk (így könnyedé... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
gabendj
2011.12.27 11:51
|
|
|
|
|
|
Malacnyelv lencsével...
|
A lencsét megmossuk, és 1-2 órára beáztatjuk. A nyelvet megmossuk. A hagymát és három gerezd fokhagymát meghámozunk.
A ny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:43
|
|
|
|
|
|
Pácolt csirkemell sajttal
|
A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk és szeleteljük. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. Összekeverjük az olajjal, a petrez... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.24 03:44
|
|
|
|
|
|
Tálbafőtt
|
1. Egy tűzálló edényt (tepsit) jól kivajazunk.
2. A kifliket felkarikázzuk és egyenként bőségesen megkenjük előbb vajjal, azut... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
nagyuska
2011.12.21 21:54
|
|
|
|
|
|
Szenegáli csirkemell
|
A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a sz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:24
|
|
|
|
|
|
Tüzes bólé-ahogy én kínálom-
|
1. A szegfűszeget és narancshéjat kis vászonzacskóba kötjük, a vörösborral együtt tűzálló bóléstálban vagy rézüstben felforrósí... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:22
|
|
|
|
|
|
Ferrero Rocher
|
A csokoládét, tejszínt és Nutellát vízgőz fölött vagy mikróban egybeolvasztjuk. Hűtőszekrénybe tesszük teljes dermedésig. Az eg... |
1 komment
|
21 ember kedveli
|
ninababa20
2011.12.13 18:29
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Sajt tekercs
|
A Trappista sajtot kettévágni és 4 liter lobogó forró vízbe tenni és levenni a tűzhelyről. Fedő alatt 20 percig állni hagyjuk.
... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.12 04:49
|
|
|
|
|
|
|