|
Majonézes burgonyasaláta
|
A krumplikat megmossuk és héjában puhára főzzük.
Hagyjuk kihűlni.
Megpucoljuk és apró kockára vágjuk. Sózzuk.
... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 19:03
|
|
|
|
|
|
Szilvásgombóc
|
A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk és burgonyatörővel áttörjük. Hozzáadjuk a vajat, a lisztet, a sót, a búzadarát, a... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:37
|
|
|
|
|
|
Almás palacsinta
|
A lisztet a sütőporral és a desszertöntet porral elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a cukrot, vanillincukro... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.13 11:01
|
|
|
|
|
|
Debreceni tokány
|
A húst megmossuk és 1 cm vastagságú, 5 cm hosszúságú csíkokra vágjuk.
A csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd sárgá... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.26 17:22
|
|
|
|
|
|
Borókás báránysült
|
A pác hozzávalóit magas falú, keskeny edénybe tesszük, és 1-2 perc alatt botmixerrel péppé dolgozzuk. A báránycombot megmossuk,... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
djwems1980
2012.02.19 00:02
|
|
|
|
|
|
Barackos csirkemell rozmaringos fánkkal
|
A fánkhoz a krumplit meghámozzuk, megmossuk majd kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Összetörjük és hagyjuk kihűlni. Az ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
cocco
2012.02.17 16:48
|
|
|
|
|
|
Nektarinos rizshasáb
|
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, késheggyel kikaparjuk belőle a pépet, melyet a rúddal, valamint a cukorral és a megsikált c... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.10 19:50
|
|
|
|
|
|
Csülökpörkölt bográcsban
|
A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, ... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:17
|
|
|
|
|
|
Mazsola leves
|
A mazsolát este jól megmossuk, majd beáztatjuk éjszakára.
A csirkeaprólékot megtisztítjuk, megmossuk. A mazsolát egy fazék víz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
laci50
2012.02.07 08:14
|
|
|
|
|
|
Boszorkánykrém-geszenyével és almával-
|
A felengedett gesztenyemasszát a tejszínnel és a
cukorral habosra verjük, letakarjuk, és hűtőbe tesszük.
Az almákat megmo... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.06 14:43
|
|
|
|
|
|
|