|
Diós csiga
|
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk a tejföllel-vagy a (tejben pici cukorral felfuttatott) élesztővel összegyurjuk: kissé lágy... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
cartoon51
2011.12.16 18:19
|
|
|
|
|
|
Csokis gesztenyegolyó
|
A gesztenyemasszát áttöröm és hozzáadom a felolvasztott vajat,
cukrot és vaníliás cukrot, a tejszínt és a rumot.
Ezután összegy... |
5 komment
|
158 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.15 07:00
|
|
|
|
|
|
Mézeskalács karácsonyfa-ahogy én készítem-
|
A porszerű anyagokat összekeverjük, belemorzsoljuk a margarint. A közepébe öntjük a mézet, beleütjük a tojásokat, és az egész... |
3 komment
|
188 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 04:37
|
|
|
|
|
|
Sacher torta-ahogy én készítem-
|
A vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott étcsokoládét és alaposan elkeverjük. Egyenként hozzáadjuk a toj... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.14 19:26
|
|
|
|
|
|
Almás túrótorta
|
A keményítőt és a lisztet tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a tojást, a cukrot, a margarint, és jól összedolgozzuk (kézi robotgép kev... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 08:40
|
|
|
|
|
|
Ház franciakrémes
|
Fontos, hogy a sütő elérje a 165 C°. A tészta hozzávalóit rendesen összegyúrjuk.
Ezután kétfelé vágjuk, majd kisodorjuk.
20-2... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
dt26
2011.12.12 21:51
|
|
|
|
|
|
Csokis sült alma
|
Az almákat megpucoljuk, majd csumázóval kiszedjük a csutkáját. Egy üveg tálat kikenünk margarinnal. Az almákba lekvárt töltünk,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galanna
2011.12.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Zserbószelet
|
Az élesztőt langyos tejben egy kk. cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk és hozzáöntjük az élesztőt, cukr... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
juditmama
2011.12.11 17:12
|
|
|
|
|
|
Finn karácsonyi mézes
|
A mézet és a fűszereket összefőzzük. Hozzáadjuk a margarint, és addig keverjük, amíg kihűl.
Ezután felverjük a tojást, és h... |
1 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:09
|
|
|
|
|
|
|