|
Debreceni tokány
|
A húst megmossuk és 1 cm vastagságú, 5 cm hosszúságú csíkokra vágjuk.
A csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd sárgá... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.26 17:22
|
|
|
|
|
|
Gombás sertésfalatok vadasan
|
A húst felkockázzuk, a gombát cikkekre daraboljuk. A hagymát kockákra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hogy ez a folya... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
isti53
2012.02.24 19:20
|
|
|
|
|
|
Húsos tészta
|
A hagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, majd kifehéredésig együtt pároljuk. Belekev... |
0 komment
|
74 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.28 20:11
|
|
|
|
|
|
Majorannás tejfölös
|
A pulykahúst felkockázzuk,a hagymát üvegesre dinszteljük,hozzáadjuk húst és addig pirítjuk míg kifehéredik.Hozzáadjuk a sót, a ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.25 23:06
|
|
|
|
|
|
Torta della nonna
|
Először a tésztát készítettem el, egy tálba tettem a porcukrot, lisztet, sót, darabokra vágott puha vajat és a tojások sárgáját... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.25 17:52
|
|
|
|
|
|
Karfiolos-sonkás tészta ,sajtszószban...
|
A tésztát és a rózsáira szedett karfiolt külön-külön megfőzzük sós vízben.
A sajtszószhoz a vajat felhevítjük, hozzáadjuk a ... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 09:13
|
|
|
|
|
|
Sertéstokány-belsőségekkel-
|
A húst lemossuk, leszárogatjuk, 4 cm hosszú, ceruzavastagságú darabokra szeljük. A belsőségeket az erektől és vezetékektől me... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:56
|
|
|
|
|
|
GYÜMÖLCSÖS ŐZGERINC (sütés nélkül)
|
A kekszet ledaráljuk vagy finomra törjük.
Összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával.
(Mivel a kekszek nem egyformák, előfo... |
2 komment
|
13 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 19:18
|
|
|
|
|
|
Krumplis tészta kicsit feldobva
|
Muffin sütőformába egy-egy mélyedésbe egy-egy szelet szalonnát teszünk, majd megtöltjük a maradék krumplis tésztával.
A tészta... |
3 komment
|
12 ember kedveli
|
kgyt
2012.01.14 19:30
|
|
|
|
|
|
Erdélyi borjútokány
|
1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockákra vágjuk.
2. Az olajat a serpenyőbe öntjük, a húst kissé átsütjük benne, ho... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
margitanya
2012.01.13 08:47
|
|
|
|
|
|
|