|
Milka isler marcipánnal
|
Az isler hozzávalóiból gyors mozdulatokkal lágy tésztát gyúrunk (a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk előbb, majd jöhet bele a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:42
|
|
|
|
|
|
Tejfölös gombapaprikás
|
A hagymát egészen finomra vágjuk és megdinszteljük az olajon. Lehintjük a pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel, hozzáa... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:33
|
|
|
|
|
|
Rántott párizsi
|
A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát ar... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 22:01
|
|
|
|
|
|
Rántott karfiol másképp
|
A megtisztított és megszárogatott karfiolrózsákat sózzuk, borsozzuk.
Lisztbe forgatjuk, a felesleges lisztet lerázogatjuk rólu... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:25
|
|
|
|
|
|
Vajas-sajtos rúd
|
A lisztben elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a tejfölben elkevert sót és sajtot. Ráöntjük az élesztős tejet.
Összegyúrjuk, kb. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:25
|
|
|
|
|
|
Csirkeraguleves
|
A megtisztított zöldségeket apró kockákra vágjuk, a húst kisebb darabokra.
A zöldségeket 1 ek olajon megfuttatjuk, rádobjuk a ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:26
|
|
|
|
|
|
fűszeres gombaleves
|
Felvágjuk a gombát, a répát, a zöldséget (én úgy szoktam, hogy a szálakat négybe vágom, mivel apróbb darabok, így gyorsabba... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ginger19900123
2012.02.29 13:17
|
|
|
|
|
|
Panjabi káposzta
|
A közepes fej káposztát durva, kb. 3x3-as kockára daraboljuk
serpenyőben olajat hevítünk, amikor forró, beleszórjuk a cukrot, ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ficzek1
2012.02.02 18:29
|
|
|
|
|
|
Hagymás-tojásos burgonyasaláta
|
A héjában főtt burgonyát leöblítjük hideg vízzel, majd leszedjük a héját. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és megtisztítju... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.25 11:09
|
|
|
|
|
|
ÚJÉVI FÁNK
|
Az élesztöt 1 dl langyos tejben felfuttatjuk adunk 1 kanál cukrot és 1 kanál lisztet hozzá. Mikor felnőtt az élesztő a liszt k... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
eniko1952
2012.01.01 21:57
|
|
|
|
|
|
|