|
Csurgatott fánk
|
Vajat és vizes tejet feltesszük melegedni,bele szórjuk a fahéjat,citrom reszelt héját porcukrot és a sót.Ha felfort belekeverjü... |
3 komment
|
27 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.25 18:47
|
|
|
|
|
|
Töltött sertésmáj...
|
A zsemlét kis kockákra vágjuk, majd ráöntjük a tejet. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a tisztított és nagyon apróra vágott vörö... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:56
|
|
|
|
|
|
Almás kacsasült...
|
Egy egész pecsenyekacsát jól megtisztítunk és megmosunk. Lesózzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Beáztatjuk a római tálat fél ór... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:29
|
|
|
|
|
|
Töltött kacsasült...
|
Lereszeljük a káposztát és a nyers birsalmát. Kis sóval, cukorral megpároljuk, és néhány csepp almaecettel ízesítjük.
Ha ké... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 11:50
|
|
|
|
|
|
Töltött kacsanyak...
|
A hagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre dinszteljük, beletesszük a gombát, a darált húst, ízlés szerint fűszerezzük sóva... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 10:18
|
|
|
|
|
|
Baconben sült csirkemáj
|
A csirkemájakat enyhén borsoztam, szalonnába tekertem és sütőben megsütöttem.
... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.08 04:20
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
mézes-kechupos csirke comb burgonyapürével
|
Burgonyapüré:
A burgonyát meghámozom, megfőzöm. Ha megfőtt kicsit megtöröm krumplitörővel ízesítem ízlés szerint sóval majd te... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
anaxor
2011.12.13 14:11
|
|
|
|
|
|
Mézes pulykacomb
|
A combot kicsontozom, az összekevert fűszerekkel bedörzsölöm, a csont helyére illesztem a csíkra vágott szalonnát meg a fokhagy... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:18
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
|