|
Mokka torta
|
1.A piskótát elkészíthetjük egy nappal vagy napokkal korábban is. A trükkje nagyon egyszerű, ha kihűlt, csomagoljuk be, hogy ne... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
pri
2013.02.02 07:14
|
|
|
|
|
|
Étcsokoládés-torta
|
1:A tészta elkészítéshez a vajat a cukorral és a sóval habosra keverjük,majd habverővel a tojást beledolgozzuk,és addig verjük,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.28 11:45
|
|
|
|
|
|
Mákos almás pite !
|
A tésztához az átszitált lisztet összekeverem a többi hozzávalóval,ha egy kicsit száraz lenne a tészta , akkor kevés vizet lehe... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2012.09.18 21:55
|
|
|
|
|
|
Podlupka
|
A rizst leöntjük annyi vízzel,hogy ellepje,és addig forraljuk,amíg a nedvességet magába nem szívja.Ezután a darált hússal, a to... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:20
|
|
|
|
|
|
Gesztenyével töltött fácán.
|
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 11:00
|
|
|
|
|
|
Sajtos keltekercs-paradicsommártással
|
A kelleveleket mossuk meg, vágjuk ki a vastag ereket, majd pároljuk félig puhára.
A kenyeret áztassuk be vízbe, majd nyomkod... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.05 11:26
|
|
|
|
|
|
Somlói galuska
|
Két piskótát sütünk: egy simát és egy kakaósat. Ehhez a tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük. A tojássárgákat a cukorra... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:17
|
|
|
|
|
|
Túrós kifli
|
A tésztához valókat robotgéppel vagy kézzel összedolgozzuk.
A tésztabucit folpackba csomagoljuk és hűtőbe tesszük 1 órára.
A ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:36
|
|
|
|
|
|
Mangós sonkás szendvics
|
A zsemlét félbevágjuk, megpirítjuk. Megkenjük az egyik felét sajttal, rátesszük a sonkát, a mango szeleteket, és néhány levél ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 17:00
|
|
|
|
|
|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
|