|
Spárgás pulyka raguleves .
|
A pulyka mellett vágjuk kis kockákra, és az olíva olajon dinszteljük üvegesre.
A zöldségeket mossuk, tisztítsuk, majd darabo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:28
|
|
|
|
|
|
Batida de maracuja koktél.
|
Gyümölcsöket mossuk meg és daraboljuk fel, majd tegyük bele egy Old Fashioned pohárba. Adjuk hozzá a barnacukrot és muddler s... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.16 20:49
|
|
|
|
|
|
Narancsos csirke
|
A csirkét a szalonnával sűrűn megtűzdeljük,és ha a szalonna nem elég sós,meg is sózzuk.Vajjal bedörzsöljük,és tűzálló tálra vag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.27 20:08
|
|
|
|
|
|
Omlós csokoládétorta cukrozott naranccsal
|
Daraboljuk fel a cukrozott narancsot és áztassuk be az alkoholba. Alacsony lángon olvasszuk fel a csokoládét és a vajat, míg eg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.16 09:05
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos-borsos tokány tarhonyával
|
A húst vékony csíkokra vágjuk. A hagymákat megpucoljuk, feldaraboljuk és a zsírban megpirítjuk. Beletesszük a lisztet, majd pár... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.06.07 03:45
|
|
|
|
|
|
Petrezselymes csiperkegomba.
|
Először elkészítjük a petrezselymes öntet alapját: 2 gerezd fokhagymát megpucolunk és felaprítunk.
A petrezselymet megmossuk,... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 10:38
|
|
|
|
|
|
Fácán leves-egyszerűen-
|
A fácánt feldaraboljuk, megmossuk, és (a szárnyas nagyságától függően) kb. 3 liter vízben feltesszük főni.
A víz tetején k... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:40
|
|
|
|
|
|
Nutellás finomság
|
A sütőt 175 fokra bekapcsoljuk.
A szikkadt kalácsot ujjnyi vastagon felszeleteljük és minden szeletet megkenünk Nutellával.
M... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.10 23:32
|
|
|
|
|
|
Cibereleves
|
A megmosott szilvát egy lábasba tesszük, és bő egy liter vízben feltesszük főni. Ha befőttből készítjük, akkor az üveg tartalmá... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 20:04
|
|
|
|
|
|
Meglepetés
|
A kalácstészta elkészítése:
A tejet kéz melegre melegítjük, és édesítőszerrel kellemesen édesre ízesítjük.
2 dl tejben elke... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 22:37
|
|
|
|
|
|
|