|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Hideg őszibarack krémleves
|
Az őszibarackokat megpucoljuk, összeturmixoljuk. Ha nagyon sűrűnek találjuk, kevés vizet önthetünk hozzá. Feltesszük főni. Csip... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gondazsu
2016.09.17 15:31
|
|
|
|
|
|
Patiszonfasírt dödöllével
|
Fasírt:
Anyagokat összekeverjük. Evőkanállal kiveszünk a masszából és zsemlyemorzsában meghempergetjük gömbölyűre és kissé lel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.09 15:04
|
|
|
|
|
|
Csőben sült karfiol gyorsan
|
A karfiolt sós vízben félpuhára főzzük, szűrjük.
Jénai edényt olajjal kikenünk, beleterítjük a karfiolt. (Ha kell, villával ki... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
zi
2016.05.04 22:37
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémmel töltött csirkemell
|
A 4 darab csirkemell közepét felszúrjuk egy nagyobb késsel.
A petrezselyemlevelet felaprítjuk és hozzáadjuk a sajtkrémhez, ame... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.17 12:26
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkemell
|
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszer... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.16 08:27
|
|
|
|
|
|
Joghurtos pite
|
A tésztához az olvasztott margarint, a cukrot és a lisztet összekeverjük. A liszt mennyisége annyi, hogy a tészta állaga jól g... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 11:58
|
|
|
|
|
|
Eredeti dobostorta
|
A vajat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a tojássárgákat, szitáld bele a lisztet, és végül óvatosan forgasd bele a kemén... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.09 13:25
|
|
|
|
|
|
Sonkás tészta sütve
|
A tésztát szokásos módon (sós, olajos vízben) felteszem főni, nem főzöm, csak ressre, hiszen később még bekerül a sütőbe.
Am... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.26 14:42
|
|
|
|
|
|
|