|
Márton szelet.
|
A felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a mazsolát és a durvára vágott diót, mandulát, vagy mogyorót. Hozzáön... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.20 05:53
|
|
|
|
|
|
Fácánhúsleves.
|
A kisebb darabokra vágott fácánt tegyük fazékba, bőven öntsük fel vízzel, és forraljuk fel. Tegyük takarékra, és szedjük le a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 09:50
|
|
|
|
|
|
Narancsos-diós kuglóf
|
A margarint kéz melegre melegítjük, és habosra keverjük.
Hozzáadjuk a cukrot és tovább habosítjuk.
Egyenként hozzákeverünk 3 ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lyceum
2012.08.10 22:10
|
|
|
|
|
|
Illedelmes szűz
|
Az olívaolajat, a hétbors keveréket, a morzsolt bazsalikomot, az oregánót és a finomra vágott fokhagymát összekeverjük.
Ezzel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
donaldduck
2012.07.27 20:32
|
|
|
|
|
|
Sajtos Brokkolikrémleves
|
1. A brokkoli rózsáit leszedjük és megmossuk.Ha kell,a szárakat meghámozzuk,felszeleteljük .A burgonyát megmossuk,meghámozzuk
... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.07.17 21:37
|
|
|
|
|
|
Eperdzsemes brownie .
|
Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
Kenjünk ki vékonyan vajjal egy 20x20- as formát.
Egy közepes méretű tálban keverjük simára... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 17:18
|
|
|
|
|
|
Császármorzsa meggyel (smarni)
|
A sütőt 200 C-ra előmelegítjük.
A lisztet, a tojássárgáját, a tejet sót, a vaníliás cukrot, a citromhéjat, a rumot simára ke... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.10 22:46
|
|
|
|
|
|
Burgonyakrémleves-avokádóval.
|
Azzal kezdjük, hogy a burgonyát előre megfőzzük.
Alaplevet vagy húslevest felteszünk a tűzhelyre, a főtt burgonyát apró kock... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.28 08:07
|
|
|
|
|
|
Sajtos brokkolikrémleves
|
A brokkoli rózsáit leszedjük és megmossuk. Ha kell, a szárakat meghámozzuk, felszeleteljük. A burgonyát megmossuk, meghámozzuk,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
astrea
2012.04.17 12:52
|
|
|
|
|
|
|