|
A királynő tyúkhúslevese
|
A tyúkot a leveszöldséggel és a húslével (vagy vízzel) legalább 2 órán át főzzük.
Amikor a hús megpuhult, a tyúkot kicsonto... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.17 05:21
|
|
|
|
|
|
Hideg tejszínes eperkrémleves
|
A tejet felforralom, közben a lisztet a puha vajjal összegyúrom, majd kis darabkákban hozzáadom, a forrásban lévő tejhez. Folyt... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nokedlee
2014.08.31 21:43
|
|
|
|
|
|
Currys hagymaleves húsgombóccal
|
A megtisztított hagymákat 4 felé vágom, felszeletelem és lábosban 2 ek forró olajon megpárolom. Rászórom a curryt, és rövid ide... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szonoczky
2014.03.13 15:35
|
|
|
|
|
|
Brassói aprópecsenye borral
|
A húst megmossuk, letöröljük és csíkokra vágjuk. A hagymát és a szalonnát felkockázzuk. Kevés olajon, megpirítjuk a szalonnát, ... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.19 18:45
|
|
|
|
|
|
Brokkolis -boros penne
|
A brokkolit megmossuk, és a szárával együtt apróra vágjuk (a szárat egészen vékony szeletekre).
2 evőkanál olívaolajon kicsit... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.10 11:12
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Chilis-fokhagymás tagliatelle
|
A vizet felteszem főni, ezalatt megpucolom a fokhagymákat, három darab kivételével felaprítom kis korongokra.
A szárított... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.18 18:00
|
|
|
|
|
|
Darált hússal töltött gomba
|
A gombákat megmossuk, a kalapjából minden barna részt kivágunk. A szárát óvatosan kicsavarjuk, vigyázva, nehogy a kalapja szétt... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
cocco
2012.05.18 09:54
|
|
|
|
|
|
Őszibarack bundában sütve
|
1.,
a tojás fehérjét habbá verjük a cukor és vaníliáscukor folyamatos hozzá adása közben.
(addig verjük amíg nagyon kemény h... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.17 22:32
|
|
|
|
|
|
|