|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta-ahogy én szeretem-
|
A húst megmossuk konyhai papírtörlővel leszárítjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, kivágjuk a torzsáját, és a többit ké... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:11
|
|
|
|
|
|
Tüzes bólé-ahogy én kínálom-
|
1. A szegfűszeget és narancshéjat kis vászonzacskóba kötjük, a vörösborral együtt tűzálló bóléstálban vagy rézüstben felforrósí... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:22
|
|
|
|
|
|
Vörösboros puncs
|
Felforralunk 7,5 dl vizet, leforrázzuk vele a teát, és 4 percig állni hagyjuk. A narancsot megmossuk, meghámozzuk, a héjával me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:29
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta darált hússal
|
A káposzta sérült leveleit lefejtjük, eldobjuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Akkora edényben, amibe belefér egészben ... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:22
|
|
|
|
|
|
|