|
Zöldséggel göngyölt hús!
|
A húst úgy vágom fel , hogy egy nagy szeletet kapjak.
Folpack alatt kicsit kiklopfolom , sóval és borssal megszórom és utána a... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.06 22:23
|
|
|
|
|
|
Kolbásszal töltött sajttekercs
|
A sütőt előmelegítem 180 fokra.
25- x 30 cm s tepsit kibélelek sütőpapírral.
A tojást alaposan felverem és a reszelt sajtot ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.31 23:12
|
|
|
|
|
|
Palacsinta zöldfűszerrel, karfiollal!
|
A palacsintához a tejet, tojást, lisztet, sót, szódát alaposan kikeverem csomómentesre.
Kevés olajat , aprított petrezselymet... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.29 20:18
|
|
|
|
|
|
Gombás raguval töltött haltekercs!
|
A hagymát és a gombát felaprítom és a vajon megpirítom .
Hozzákeverem a kis kockára vágott főtt tojást, petrezselymet,kaprot,,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.29 20:22
|
|
|
|
|
|
Káposztás
|
A lisztet, olajat, vizet és a sót jól kidolgozom , majd 20-25 percre pihentetem.
Addig elkészítem a tölteléket:Olajon üvegesre... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.23 22:02
|
|
|
|
|
|
Levelestésztában sült borda !
|
A hússzeleteket egy kissé kiklopfolom , majd leterítem egy tányérra, külön-külön és zsályalevelet, egy fél szelet bacont, resze... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.09 22:20
|
|
|
|
|
|
Kijevi csirkemell !
|
A csirkemellet lapjába felvágom ,s két fólia között kissé kiklopfolom .
a szeleteket sózom és borsozom , majd a hűtőbe rakom .... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.29 22:14
|
|
|
|
|
|
Kéksajtos baconos csirkemell !
|
A csirkemellből szép vékony szeleteket vágok, ráfektetem egy sonka vagy bacon szeletre.
A húsok tetejét megkenem pestoval,a ba... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.29 22:18
|
|
|
|
|
|
Almás sütőtöktekercs.
|
A tölteléket készítem el először, ehhez a sütőtököt nagyságtól függően félbevágva 3/4-1 óra alatt puhára sütöm.
Az almáka... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:42
|
|
|
|
|
|
|