|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Francia hagymás pite
|
A sonkát és a hagymát csíkokra vágjuk, pici olajon megpirítjuk.
A tojásokat felverjük,hozzáadjuk a tejszínt,pici borssal és a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.11 20:51
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
A szalonnát csíkokra vágjuk, zsírját kisütjük. A nagyobb darabokra vágott vöröshagymát a fokhagymával együtt megdinszteljük, és... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:39
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Fűszeres húsgombóc, sült burgonyával
|
A kenyeret beáztatom kevés tejbe , majd alaposan kinyomkodom .
Egy tálban összekeverem a darált húst a zúzott fokhagymával,... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.27 23:01
|
|
|
|
|
|
Tanyasi tyúkhúsleves házi csigatésztával
|
A tyúkot megkopasztom, mosom,darabolom. A belsőséggel együtt (máj, zúza, szív) 3 l hideg vízben felteszem főni.
Amikor felforr... |
0 komment
|
23 ember kedveli
|
chopperos
2013.04.18 20:30
|
|
|
|
|
|
Fűszeres hússal töltött burgonyalepény
|
A burgonyát lereszelem és hagyom állni egy ideig, majd a levét kinyomkodom .
Ezután hozzáadom a lisztet, a sót, borst és a toj... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.10 21:41
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi aprópecsenye
|
A sertéshúst metéltre vágjuk. A szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és ennek zsírjában az apróra vágott vöröshagymát üvegesr... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 12:30
|
|
|
|
|
|
Jóasszony pecsenyéje
|
A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával.
A szeleteket ke... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:45
|
|
|
|
|
|
Darálthúsos bugaci leves
|
Füstölt szalonnát apró kockára vágunk, majd zsírjára olvasztjuk. Finomra vágott hagymát megdinsztelünk a zsiradékban, majd bele... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:30
|
|
|
|
|
|
|