|
lencsefőzelék
|
Főzés előtt néhány órával áztassuk be a lencsét, miután megpuhult öntsük le róla a vizet. Főzés előtt vágjuk kockára a hagymát ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.20 13:15
|
|
|
|
|
|
Krumplifasírt
|
a főtt krumplit kicsi lyukú reszelőn lereszeljük
hozzáadjuk a sajtot reszelve és a tojást
sózzuk, borsozzuk
ezeket jól össze... |
0 komment
|
24 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.16 14:51
|
|
|
|
|
|
Zöldborsó főzelék
|
A vöröshagymát felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót, kissé megpároljuk, felöntjük vízzel, majd megfűszerezzü... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.09 18:15
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
A borsót körülbelül 1 liter vízben felteszem főni. Ha felforrt ízesítem kinyomott fokhagymával, sóval, beleteszem a szárított p... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
bejusss
2014.04.19 18:05
|
|
|
|
|
|
Lencsefőzelék
|
Az előzőleg beáztatott lencsét, egy lábasban annyi vízzel feltesszük főni, hogy jó két ujjnyira ellepje. Beletesszük a babérlev... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.02.01 15:07
|
|
|
|
|
|
Lencse főzelék
|
A főzelékhez:Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk,ehhez hozzáadjuk a foghagymát churry pasztát és néhány perc... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.30 12:05
|
|
|
|
|
|
Spenót fasírt
|
Spenótot sós vízben forrásig főzzük. Leszüljük és megturmixoljuk.
Kenyeret beáztatjuk, és mikor megázott kinyomkodjuk a vizet.... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.18 15:37
|
|
|
|
|
|
Medvehagymával ízesített stefánia vagdalt
|
A lilahagymákat össze vágjuk apró kis darabkákra, a gombával együtt!Kevés olajon meg fonnyasszuk őket enyhén sózzuk borsozzuk,... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
asszonyfalo50
2013.05.08 21:57
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék rántott párizsival
|
A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tej... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
melibaby66
2012.07.04 20:48
|
|
|
|
|
|
|