|
Szarvascomb nyárson
|
A szarvascombot előbb rostirányra merőlegesen nagyobb, és 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket enyhén megklopfoljuk, m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:25
|
|
|
|
|
|
Kenyértésztában sült-fűszeres vaddisznó
|
Először a tészta alapanyagait (a tojás kivételével, mivel az a sütés előtti lekenéshez való) összekeverjük, kézzel jól kidolg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:33
|
|
|
|
|
|
Lecsós pacal bográcsba
|
A zsíron megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát, rátesszük a felcsíkozott pacalt, meghintjük és elkeverjük a... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:06
|
|
|
|
|
|
Szederlikőr
|
A szedret állandó keverés mellett főzzük össze a cukorral és a fűszerekkel.
Ha kihűlt öntsük fel a ginnel és hagyjuk állni 1-2... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 15:47
|
|
|
|
|
|
Vidám sajtgolyók...
|
A sajtokat lereszeljük és hozzádolgozzuk a túrót, sajtkrémet. Ha túl kemény lenne, kevés tejföllel lazítjuk. Ízesítjük az aprít... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.31 23:41
|
|
|
|
|
|
Almával rakott sertésborda!
|
Elkészítése:
A tejfölt elkeverem a fűszerekkel, a nagyon finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a zsemlemorzsával é... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:45
|
|
|
|
|
|
Főtt marhahús -áfonyás szilvaszósszal-
|
Marhahúslevest főzök, amibe fehérpecsenye szeleteket teszek, majd ha a leves elkészült, kiveszem belőle.
A mártáshoz a fag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:48
|
|
|
|
|
|
Vilmoskörte-leves-
|
Egy nagyobb fazékban vizet forralunk a fűszerekkel együtt. A meghámozott és négybe vágott körtét beletesszük.
Félpuhára fő... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.27 14:02
|
|
|
|
|
|
Cukkíni töltve
|
A cukkinit megmostam, meghámoztam, és sózva állni hagytam.
Az egy bögre rizst jól megmostam, és dupla annyi vízzel felöntöttem... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.27 06:22
|
|
|
|
|
|
Nem lehet abbahagyni csirke
|
A csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és a tisztított, apróra vágott fokhagymával összekeverjük. Ebben a fűszeres li... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
kormilla
2012.01.25 17:45
|
|
|
|
|
|
|