|
Tejszínes citromleves...
|
A citromokat meghámozzuk, karikákra vágjuk, a magokat kidobjuk.
A vízben a cukor 3/4 részével, a vaníliás
cukorral, a f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.02 09:46
|
|
|
|
|
|
Tápióbicskei töltött káposzta
|
A hagymákat megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Egy nagyobb tálban összekeverjük a húsokat a rizzsel, a darabolt hagymákkal, a fűs... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.24 07:10
|
|
|
|
|
|
Savanyúság-karfiol és brokkoli-
|
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és gondosan megmossuk, majd lecsepegtetjük. Ugyanígy járunk el a brokkolival is. ... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.16 08:23
|
|
|
|
|
|
Paprikás csirke nokedlivel
|
A csirkét gondosan megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát és a para... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.11 23:32
|
|
|
|
|
|
Narancsos-bólé-
|
A narancsokat gondosan, meleg vízben megmosom, letörülgetem, majd a kockacukrokkal ledörzsölöm a héját. A narancshéjas cukrot... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 18:32
|
|
|
|
|
|
Újházy tyúkhúsleves...
|
A tyúkot gondosan letisztogatjuk, a tollmaradványokat leperzseljük, a tokokat kihuzigáljuk, zsírzóját kivágjuk, majd kívül-belü... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:42
|
|
|
|
|
|
Almás töltött fánk
|
Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a fo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:44
|
|
|
|
|
|
Pacalpörkölt-
|
A pacal abálása: először is a hentesnél veszek szép, előmosott pacalt (1 főre kb. 30 dkg-ot számolok). Ezt otthon gondosan meg... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:59
|
|
|
|
|
|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélt... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
|