|
Krumplileves halászlé ízzel
|
A krumplit és a hagymát meghámozzuk, megmossuk és kisebb kockákra vágjuk, majd feltesszük bő, sós vízben főni.
Amiko... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 13:07
|
|
|
|
|
|
Az almás palacsinta
|
A 4 almát meghámozom és lereszelem, majd megszórom fahéjjal. kb : 1 teáskanálnyival és elkeverem.
Ezután elkészítem a palacsin... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
gzax
2013.01.22 11:02
|
|
|
|
|
|
Mézes mustáros csirke szezámos bundában
|
A fél csirkemelleket a megtisztítjuk az esetlegesen rajta maradt hártyától, inaktól, majd éles késsel kibontjuk, vízszin... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 18:34
|
|
|
|
|
|
Hagymás csirkeflekken csípős brokkolival
|
Egy-két nappal korábban:
A csirkemelleket megmossuk, és szeletekre vágjuk.
Az 1 dl olajból, a mustáról, ketchupból,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.17 11:28
|
|
|
|
|
|
Santa Barbara
|
6 tojásfehérjét 20 dkg porcukorral felverünk,20 dkg darált diót,5 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport keverünk bele.Zsírozo... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
bozsojozso
2013.01.16 09:33
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás dagadó
|
A dagadót kiterítjük. 8 gerezd tört fokhagymát, 1 csapott kiskanál pirospaprikát, sót és 1 mokkáskanál Piros Arany paprikakréme... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 22:17
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
Raffaello süti
|
A tészta:
A 6 tojás fehérjét a porcukorral kemény habbá verünk és hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a lisztet.
Krém:
A 6 tojá... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.26 22:50
|
|
|
|
|
|
Tojáslikőrös máktorta.
|
A margarint egy keverőedényben konyhai robotgéppel habosra verjük. Keverés közben hozzáadjuk a cukrot és a vanillincukrot. Mi... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.12.20 07:33
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
|