|
Savanyúság-karfiol és brokkoli-
|
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és gondosan megmossuk, majd lecsepegtetjük. Ugyanígy járunk el a brokkolival is. ... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.16 08:23
|
|
|
|
|
|
Ciprusi csirkecomb
|
A koriandert és a római köményt keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat. Az így elő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:46
|
|
|
|
|
|
Fűszeres padlizsánkrém...
|
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 200 fokon puhára sütjük. Ezután kicsit pihentetjük, majd lehúzzuk a héját, és fakéssel p... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 06:05
|
|
|
|
|
|
Citromos fokhagymakrémleves...
|
A fokhagymát és a vöröshagymát megtisztítjuk. A gerezdeket kisebb darabokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk. A sárga és a z... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 05:35
|
|
|
|
|
|
Mandulás csirke-zöldborsóval---
|
A csirkehúst megmossuk, lehúzzuk a bőrét, a húst feldaraboljuk, és tálba tesszük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és a... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.23 13:41
|
|
|
|
|
|
|