|
Bundában sült alma
|
Az almákat kimagozom és karikára vágom. A tojásból, lisztből és tejből, valamint a többi hozzávalóból, sűrű palacsintatésztát k... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
blackandi
2014.06.01 12:58
|
|
|
|
|
|
Cseresznyével töltött túrófánk
|
A túrót a tojások sárgájával és az olvasztott Rama margarinnal krémesre keverem. A lisztet összekeverem a sütőporral. A túróhoz... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hornoke
2014.05.30 15:56
|
|
|
|
|
|
Bundás alma
|
A tojásból, sóból, cukorból, tejből és a lisztből sűrű és édes palacsintatésztát készítek.
Az almákat meghámozom, majd a magh... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.05.25 12:25
|
|
|
|
|
|
Kelbimbó leves
|
A vaj felén, kiolvasztom az apró kockára vágott szalonnát és néhány percig együtt pirítom a kelbimbóval. Ráöntök 1,2 liter cson... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.05.23 14:05
|
|
|
|
|
|
Brokkolis gnocchi
|
A brokkolit rózsákra szedem, megmosom és megpárolom kb. 10 perc alatt. A gnocchit forró sós vízben puhára főzöm. Besamelmártást... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2014.05.21 13:00
|
|
|
|
|
|
Burgonyafánk zsemlemorzsával
|
A megtisztított nyers burgonyát lereszelem, a levét lecsurgatom, majd lisztet, tojást, sót,sütőport adok hozzá és tésztát készí... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
viragbaba
2014.05.10 20:29
|
|
|
|
|
|
Nagyszerű sós lepény
|
Kelt tésztát készítek a szokásos módon: a langyos cukros tejben felfuttatom az élesztőt, mikor halványbarna hab képződött a tet... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
balabala63
2014.05.08 16:23
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi forralt bor
|
Egy kancsóba elkészítek 0,5 liter fekete teát. Felforralok 0,5 liter vörösbort.
Összeöntöm a teát és a bort, fűszerezem szegf... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pokollady
2014.04.26 11:53
|
|
|
|
|
|
Csőben sült csirke brokkolival
|
A csirkemellet vékony csíkokra vágom, majd teflon serpenyőben megsütöm. Ízlés szerint fűszerezem és olajozott tepsibe teszem. A... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2014.04.24 15:59
|
|
|
|
|
|
Magos fánk
|
Az élesztőt felfuttatom a langyos, cukros tejben. A kovászt hozzáadom a liszthez, és a többi alapanyaggal együtt jól elkeverem.... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.04.24 18:35
|
|
|
|
|
|
|