|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Tepsis húsos burgonya...
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, kicsit megpirítjuk. Kevés vízzel fe... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:59
|
|
|
|
|
|
Virslis "lábtörlő"...
|
A tészta hozzávalóiból tésztát dagasztunk, ha kell, még tejet pótolunk, majd letakarva, meleg helyen duplájára kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 17:13
|
|
|
|
|
|
Bugaci töltött csirke
|
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük. Megpirítjuk benne a szintén kockákra vágott májat (csirkeaprólék), a felaprózott gomb... |
1 komment
|
14 ember kedveli
|
isti53
2011.12.16 07:48
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos birsalma puncs---
|
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkocká... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 06:17
|
|
|
|
|
|
|