|
Karalábés göngyölt csirkemell cukrosoknak
|
A póréhagymát és a sárgarépát vastagon felkarikázzuk, a karalábét felkockázzuk. Felforrósított olajban megfonnyasztjuk a pórét,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.30 09:05
|
|
|
|
|
|
Sváb tekercs
|
A hús mindkét oldalát kiveregetjük.A szalonnát kockára vágjuk,megpirítjuk,majd hozzáadjuk az apróra vágott savanyú káposztát,me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 18:54
|
|
|
|
|
|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
|