|
Fűszeres sajtos spagetti !
|
A sós vízben kifőzött, makarónit leszűrjük.
Jól lecsepegtetjük, a vajat a tejföllel és a tojássárgájával simára keverjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.03 21:43
|
|
|
|
|
|
Nudli
|
A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk és burgonyatörővel áttörjük. Hozzáadjuk a vajat, a lisztet, a sót, a búzadarát, a... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.11 00:02
|
|
|
|
|
|
Meggyes-mákos szelet
|
A meggyet kimagozzuk, vagy ha a mélyhűtőből vettünk elő fejtett meggyet, kiolvasztjuk, alaposan lecsepegtetjük
5 dkg m... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 18:44
|
|
|
|
|
|
Szilvásgombóc
|
A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk és burgonyatörővel áttörjük. Hozzáadjuk a vajat, a lisztet, a sót, a búzadarát, a... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:37
|
|
|
|
|
|
Farsangi túrófánk, rumos baracköntettel
|
A túrót villával összetörjük, az egész tojásokkal és a tejföllel simára dolgozzuk.
Csipetnyi sóval, a cukorral és a reszelt ci... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szidnifox
2012.02.12 16:20
|
|
|
|
|
|
Nektarinos rizshasáb
|
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, késheggyel kikaparjuk belőle a pépet, melyet a rúddal, valamint a cukorral és a megsikált c... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.10 19:50
|
|
|
|
|
|
Pirított őzmáj-újhagymával
|
Az őzmájat vékony szeletekre vágjuk és fokhagymás tejbe áztatjuk néhány órára. Az így bepácolt májszeleteket lecsepegtetjük, ma... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 09:51
|
|
|
|
|
|
Saláta tojással és fűszeres öntettel...
|
A burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, s ha kihűlt, meghámozzuk és kockákra vágjuk.
A feldarabolt zöldségeket sós vízben m... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.30 09:17
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai ponty...
|
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük, majd a darabolt gombát i... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.29 08:42
|
|
|
|
|
|
Rántott hal-dió bundában-
|
A megtisztított, kifilézett halat megöntözzük a citromlével, 15 percig pácoljuk benne. Alaposan lecsepegtetjük, szárazra törö... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 09:32
|
|
|
|
|
|
|